Miyabi zve na kurzy o tajemství práce se surovinami pana Hidenobu Morii

7. Listopad 2016 Informace

Japonská restaurace Miyabi si Vás dovoluje pozvat na kurzy o tajemství práce se surovinami pana
Hidenobu Morii význačného absolventa Japonských kulinářských akademií.

S vedením Darji Kawasumiové, podle společenských pravidel s inspirací v japonském čajovém obřadu
Přednáška i workshop a pohoštěním se konají přímo v restauraci Miyabi, Navrátilova 10/664, Praha 1.
Přihlášky telefonicky na tel. 296 233 102, nebo e-mailem: miyabi@miyabi.cz
Více informací najdete na www.miyabi.cz

Japonská restaurace Miyabi vznikla v roce 1995 a je dnes nejstarší Japonskou restaurací
v České republice. Nabízí tradiční i inovativní suši a celou řadu teplých jídel. Cena za každou přednášku: 600,- Kč

 

V neděli 13. listopadu od 16:00 hodin se může těšit na workshop s malým pohoštěním na následující témata:
 historie rýže
 význam znaku okome (rýže) a možnost zapsat si znak kaligraficky
 druhy rýže a jak se pozná dobrá nebo špatná rýže
 propírání rýže
 vaření rýže
 příprava omusubi rýžových hnětenek
 druhy nakládané zeleniny tsukemono
 praktická ukázka
 historie jídla tempura
 zásady přípravy a samotná příprava
 doporučení, jak podávat tempuru
 společná příprava tempury, uložení na talíře
 společné jezení v místnostech s tatami rohožemi a japonskou výzdobou

miyabijpglogo

Recepty