Štědrovečerní večeře s japonským nádechem

18. Prosinec 2014 Informace

Máme pro vás 2 bezkonkurenční tipy, jak docílit skutečného gurmánského zážitku právě na Štědrý den!

Japonská obalovací směs Panko je podobná strouhance, ale její nespornou výhodou je fakt, že nenasává tuk, na pokrmu vytváří výtečnou křupavou krustu a ryba či maso v ní obalené si lépe udrží svou přirozenou chuť.

Japonská majonéza QP je skvělá do všech salátů i pomazánek a oproti běžné majonéze má bohatší a krémovější chuť (díky použití žloutků místo celých vajec a rýžového a jablečného octu). V Japonsku je již od roku 1925 přímo nepostradatelnou surovinou.

Přejeme vám dobrou chuť a ten nejlepší bramborový salát a smaženou dobrotu v širém okolí! 🙂

 


QP

Recepty